ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ (+30) 28310-58989
0 item - 0.00€

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

KARCHER

KARCHER

ανά σελίδα

Items 61 to 70 for 420

  1. 18,00 €
    Κατάλληλο για το ακροφύσιο δαπέδου EasyFix Μπορείτε εύκολα να δώσετε νέα πνοή στα χαλιά με τον ατμό. Το ακροφύσιο δαπέδου EasyFix μπορεί να συνδεθεί και να αποσυνδεθεί εύκολα από το εξάρτημα χαλιού. Για βολικό χειρισμό χωρίς να χρειάζεται να σκύψετε.
  2. 19,99 €
    Μικροΐνες υψηλής ποιότητας Βέλτιστη χαλάρωση των ρύπων και υψηλό επίπεδο συλλογής των ρύπων για αποτελέσματα καθαρισμού σε βάθος σε όλες τις σκληρές επιφάνειες. Πλένεται στο πλυντήριο στους 60 °C. Μη χρησιμοποιείτε μαλακτικά. Βολικό σύστημα hook-and-loop Εύκολη σύνδεση του πανιού καθαρισμού δαπέδου πάνω στο ακροφύσιο δαπέδου απλώς πιέζοντάς το πάνω του. Το πανί καθαρισμού δαπέδου δεν γλιστράει κατά τον καθαρισμό. Ιμάντας βάσης στο πανί καθαρισμού δαπέδου Δεν έρχεστε σε επαφή με τους ρύπους κατά την αντικατάσταση του πανιού: απλώς πατήστε πάνω στον ιμάντα βάσης και τραβήξτε προς τα πάνω το ακροφύσιο δαπέδου. Το πανί καθαρισμού δαπέδου καλύπτει όλες τις πλευρές του ακροφυσίου δαπέδου Για ξεκούραστο καθαρισμό στις γωνίες, τις ακμές και άλλα δυσπρόσιτα σημεία.
  3. 10,99 €
    Πιο στενή οπή για την έξοδο του ατμού Η καθαριστική ισχύς της δέσμης ατμού έχει αυξηθεί. Η αυξημένη καθαριστική ισχύς επιτρέπει την εύκολη απομάκρυνση των ρύπων από τις εσοχές και τις γωνίες. Εξάρτημα προέκτασης για το μικρό ακροφύσιο Ξεκούραστη πρόσβαση σε δυσπρόσιτα σημεία.

ανά σελίδα

Items 61 to 70 for 420

8